مواد لازم برای پیاز ترشی قرمز ریز
دستور پخت پیاز ترشی قرمز ریز و درسته خانگی خوشمزه و خوشرنگ
1. طرز تهیه ترشی پیاز ریز و درسته خانگی
مرحله اول: ابتدا پیاز ها را به دقت پوست می کنیم و بعد می شوییم و اجازه می دهیم تا رطوبت اضافی آن خارج شود.
2. مرحله دوم: تهیه ترشی پیاز
حالا پیاز را به همراه سیر، فلفل قرمز و نعنا خشک داخل شیشه مناسبی ریخته و آماده می کنیم.
3. مرحله سوم: آماده سازی سرکه
حالا شکر و نمک را به سرکه می افزاییم و روی حرارت می گذاریم تا شکر و نمک حل شوند بعد از روی حرارت برداشته و زمان می دهیم تا کمی خنک شود.
4. مرحله چهارم: افزودن سرکه
حالا سرکه آماده شده را روی پیاز ها می ریزیم تا جایی که 1 سانتی متر روی پیاز ها را بپوشاند. بعد درب شیشه را محکم می بندیم تا هوا نکشد.
5. مرحله آخر: نگهداری ترشی پیاز قرمز
حالا ترشی را در مکانی خنک و به دور از نور به مدت 2 هفته نگهداری می کنیم و بعد از آن داخل یخچال گذاشته و می توانید در کنار غذا های ایرانی سرو کنید.
منبع:
طرز تهیه ترشی پیاز ریز و درسته خوشمزه و خوشرتگ به روش خانگی
طرز تهیه نان روغنی خوشمزه و ساده بدون فر به روش کرمانشاهی اصیل
پیاز ,ترشی ,قرمز ,سرکه ,ریز ,مرحله ,ترشی پیاز ,پیاز ها ,تهیه ترشی ,و درسته ,ریز و
درباره این سایت